+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

HAJÓS HÍREK

Hajótársaságok újra indításai 

Május 1-jén a Costa Smeralda visszatér egyhetes utakkal a Földközi-tenger nyugati részén, Olaszország (Savona, Civitavecchia és Palermo), Franciaország (Marseille) és Spanyolország (Barcelona és Palma de Mallorca) érintésével.

A Costa Luminosa 2021 május 2-tól Triesztből indul, majd másnap Bariból hajózik tovább, folytatva görögországi és horvátországi egyhetes programját.

A Carnival’s cruise márkája az AIDA Cruises 2021 március 20-án nyitja meg a 2021-es tavaszi szezont. Az eredetileg korábban kezdődő tervek szerint az útvonalakat a német kormány által rájuk rótt különféle korlátozások és korlátozott utazási lehetőségek miatt kénytelen volt elhalasztani.


Star Wars hajóút

A Disney Cruise Line új STAR WARS hajóutakat indít 2022-ben! Az új SW hajóutak 7 éjszakás karibi utakon kerülnek megrendezésre a Disney Fantasy-n a floridai Port Canaverali kikötőből.
 A vendégek számos STAR WARS témájú eseményre számíthatnak az utazás során, ideértve a fedélzeti partikat,tűzijátékokat, jelmezes találkozókat.Természetesen rengeteg Star Wars film vetítése lesz a fedélzeten. 


Egy nap alatt elkeltek a jegyek a 180 napos föld körüli hajóútra


A miami székhelyű Oceania Cruises bejelentette, hogy 2023-as, 180 napos világ körüli hajóútjára egy nap alatt elfogytak a jegyek, miután január 27-én megnyitották a jegyeladást a nagyközönség számára.

 

Az óceánjáró vállalat 2023-as, világ körüli útja 180 nap alatt négy kontinens 33 országának 96 kikötőjét érinti. Az utazás három teljes napos hajózást is magában foglal az Antarktiszon, továbbá a vendégek az UNESCO-világörökségek közül több mint 60 helyszínt tekinthetnek meg.


Az óceánjáró a tervek szerint 2022. december 28-án indul majd Miamiból és 2023. január 15-én San Franciscóból.


A vállalat jelenleg a COVID-19 járvány következtében ideiglenesen szüneteltetni összes járatát, szolgáltatásai újraindítását 2021 májusára tervezi. A sajtóközleményben jelezték azt is, hogy nemcsak a világ körüli hajóútra, hanem a 2022-es évre tervezett európai és észak-amerikai utazásaikra is nagy volt a kereslet.


Keressen hajóutat honlapunkon vagy keresse a Safari Travel munkatársait! 7 hajótársaság útvonalát kínáljuk! 

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés