+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Mexikói üdülés

Safari Travel módra: minőség, színvonal, kényelem

További blogok:
A Közép-Amerikában elhelyezkedő Mexikó, - nevét a fővárosról kapta - a Csendes-óceán és a Karib-tenger között fekszik.
Ha fehér homokos tengerpartra és türkizkék vízre vágysz, vulkánokat akarsz mászni, ősi indián civilizációk emlékeit felkutatni, vagy barlangok cseppkővilágában búvárkodni, jó helyen jársz! Mexikóban ezt mind megteheted és még sok minden mást! Az aztékok és maják birodalmában 10 000 kilóméternyi tengerpart vár rád, csak azt kell eldönteni, hogy melyik részét szeretnéd megismerni először.

És hogy mitől is lesz felejthetetlen a mexikói nyaralás? 
Jól, alaposan megszervezett programok: nálunk magyar idegenvezetőre is van lehetőség, valamint választhatsz fakultatív programjaink közül is, melyek garantáltan jó élményt fognak nyújtani. Itt olvashatsz róluk többet: https://www.safaritravel.hu/uticelok/amerika/mexiko/262-fakultativ_programok_mexikoban 
Kényelmes, maximálisan minden igényt kielégítő szállás és ellátás: velünk biztos kezekben vagy, ugyanis ügyvezető igazgatónk maga járta körbe az összes szálláshelyet, melyet Neked ajánlunk honlapunkon. Bővebben itt láthatod ezeket: https://www.safaritravel.hu/uticelok/amerika/mexiko 
Remek emberek, kiváló ételek csak még nagyszerűbbé teszik az élményt számodra! Kóstoltad már poblano chilis quesadillát, nacho lasagnét, huevos rancheros?
Ha nem, itt lesz rá lehetőség bőven!
Az időjárás pedig januártól nagyon kedvező az utazni vágyók számára! 

Olvass tovább, ha érdekel egy szervezett program!
ez, a YUCATÁN REJTETT KINCSEI - 5 ÉJ NAGY KÖRÚT+ 2 ÉJ ÜDÜLÉSSEL!
Részlet programkínálatunkból: 
"A romvárosban tett sétánkat követően folytatjuk utunkat, és újra a természeti szépségeknek adózunk. Következő úticélunk a lenyűgöző Misol-Ha vízesés. A Misol-Ha folyóból mintegy 35 méteres magasságból aláhulló vízesés egy friss vízű tavat formáz, ahol lehetőség van fürdésre a kristálytiszta vízben. Majd pedig tehetünk egy sétát a környéken. A helyszín biztonságosan kiépített, így lehetőség van egy sétát tenni a vízesés mögött, pazar fotókat készítve, de bemerészkedhetünk a vízesés mögött meghúzódó barlangba is. Itt szabadidő fürdésre, pihenésre, kis karibi siestára, ahol kipihenjejük az eddigi fáradalmakat."
Kattints a linkre, ha odavagy az olvasottakért: https://www.safaritravel.hu/uticelok/amerika/mexiko/260-yucatan_rejtett_kincsei_-_5_ej_nagy_korut_2_ej_udulessel ;)


Ha szafari, ha Afrikai vagy egzotikus utazás.. mi vagyunk a Ti emberetek, már több, mint 20 éve!

Köszönjük, hogy velünk vagytok!
A Safari Travel csapata


*A képek felhasználása engedélyköteles!

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés