+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

  • Blogok
  • Utasbeszámoló: Mauritius

Utasbeszámoló: Mauritius

További blogok:


Miután a helyi hatóságok bejelentették, hogy Mauritius beutazási feltételei 2021. október 1-től kezdődően enyhülnek és a szigeten engedélyezett 8 fajta koronavírus elleni vakcina valamelyikével teljesen beoltott turisták számára és megszüntetik a karanténkötelezettséget, azonnal hívtuk a Safari Travel utazási irodát és kértünk egy árajánlatot!
Az irodában dolgozó Ági hihetetlen nagy segítség volt: nemcsak árajánlatot adott, de naprakész információval szolgált és még nagyobb kedvet adott az odautazáshoz!
Mauritiust azért választottuk, mert a pihenés mellett szívesen kirándulunk is! Ugyanis a sziget telis-tele van csodás helyekkel, amiket érdemes felfedezni. A képeink magukért beszélnek! Végig 29-33 fok körüli hőmérséklettel, az óceán 26-28 fokával tökéletesre sikerült a Safari Travel által szervezett utunk! Bár a napozással ügyesen kell bánni, mert vastagon bekenve, a felhős ég alatt is leégtünk csúnyán.
A beutazásról csak annyit, hogy az utazás előtti 72 órában készített negatív pcr teszt birtokában szabadon mozoghattunk a szigeten érkezés után, illetve a hotelben meg egy gyors antigén tesztelésen is át kellett esni, de ez tényleg nagyon gyors volt.
Mi a Riu Le Morne szállodát választottuk, jó szívvel ajánlom.
A szokásos szállodai kaján kivül minden sarkon vannak éttermek, kifőzdék. Hagyományos indiai vegetáriánus kaják, illetve csirke mindenféle módon elkészítve. A plázákban kb minden van, ruha, cipő, táska, ékszer stb. Tescohoz hasonló áruház az Intermarche, filléres a kaja, gyümölcsök, mi itt vettünk ajándékba teákat, csokoládét is.
A legjobb része a szigetnek a helyiek . Nagyon kedvesek, nagyon lazák es segítőkészek. Mindenki franciául szólal meg, bár mi csak angolul beszélünk , de gond nélkül átváltanak, abszolút nem volt kommunikációs probléma sehol.

Köszönjük a Safari Travelnek! 

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés