+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

KENYA

Ezt a gyönyörű országot kell megnézni idén a világ egyik legismertebb magazinja szerint

További blogok:

A National Geographic egyenesen 2024 legjobb utazási élményének nevezte az ottani lovas szafarit, ami egyedülálló lehetőség az állatok megfigyelésére.


A híres Maasai Marában számos állatfaj, köztük oroszlán, elefánt, zsiráf, víziló és zebra él, a szafari túrákat pedig jellemzően terepjárón élvezhetjük, de egy ideje a bizonyos lovas szafari is elérhető, ami kevésbé zavarja az állatok nyugalmát.Maga az afrikai ország a legjobb helyek listájának élén végzett 2024-re vonatkozóan, mert a szafarin kívül még sok más felfedezni valóval csábít. A félsivatagi Samburu régió ad otthont Kenya egyik leglenyűgözőbb őslakos csoportjának, melynek tagjai sárból épített kunyhókban élnek, és szívesen fogadják a turistákat, amennyiben azok egyedülálló életmódjukról érdeklődnek.Kenyában ezernyi túraútvonal is található, csodás erdők és hegyek várják a kirándulókat. Rengeteg szállás közül lehet választani, a luxusszafari jellegű opcióktól a kedvezőbb árú önellátó egységekig.Ami az időzítést illeti, leginkább a július és október közötti időszakot érdemes megcélozni, mert akkor esedékes a gnúvándorlás, Kenya biztonságos ország, a nagyszámú rendőrségi jelenlét és a szigorú biztonsági ellenőrzések teszik azzá. Érdemes persze mindig résen lenni és vigyázni a tolvajokkal. Legalább tíz nap ajánlott ahhoz, hogy mindent kiélvezhessük, amit Kenya csak kínál, a vadonban töltött napoktól kezdve a gyönyörű strandokon át a különleges kultúra felfedezéséig.


A Lonely Planet útikönykiadó fennállásának ötvenedik évfordulója alkalmából ötven úti célt választott ki, amelyeket jövőre érdemes lesz meglátogatni. A Best in Travel listát öt kategória, a fenntarthatóság, az ár-érték arány szempontjából legjobb helyek, a legjobb városok, országok és régiók alkotják.


A Safari Travel szeret mást csinálni mint a rengeteg iroda, most a többség Zanzibárt kínálja, ezért most ismét szeretnénk Kenya Tengerpartját népszerűsíteni ajánlatainkkal.

A nyári nagy állatvándorlásra ami szintén Kenyában található ebben az időszakban, csoportos utat indítunk! https://www.safaritravel.hu/uticelok/afrika/kenya/10-nyari_nagy_allatvandorlas_kenyaban_2024 

A Mombasa tengerparti kínálatunk folyamatos! Érkezéskor várjuk Önöket, önállóan nem kell intézkedni! Mombasából a szafari programok is remekül elérhetőek!

Tartson velünk! A Safari Travel több mint 20 éve jelen van az országban, a legtöbb magyar utast utaztatva ide! Hívjon minket bizalommal 06-1-239-48-48, vagy keresse fel honlapunkat https://www.safaritravel.hu/ , illetve kövesse folyamatos élő bejelentkezéseinket TikTok oldalunkon safaritravelhungary!

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés