+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

  • Blogok
  • Tahiti – Moorea – Bora Bora utazás

Tahiti – Moorea – Bora Bora utazás

További blogok:

Francia Polinézia Franciaország tengerentúli területe, amely a Csendes-óceánban található öt földrajzi szigetcsoportot foglal magában. Legismertebb szigete Tahiti, ahol a terület fővárosa, Papeete is található. A város Tahiti és Francia Polinézia kormányzati, kereskedelmi, ipari és gazdasági központja, a francia polinéziai turizmus gócpontja és egyben egy forgalmas kikötő.. A Papeete név azt jelenti, hogy "víz egy kosárból".


A Safari Travel utasai 24 nap a Föld Körüli utazásunk alkalmával közel 20 alkalommal csodálhatták meg a nagy hármas Tahiti – Moorea – Bora Bora szépségeit. A hajós utazás mellett természetesen csak a szigetvilág meglátogatása is lehetséges. Ebben az esetben Papeete városába érkezik a repülő. Tahiti szigetén érdemes eltölteni 1-2 napot érkezéskor. A szigeten van mit nézelődni ha program keretében körbejárjuk, valamint itt a szállások kedvezőbb ára miatt érdemesebb kipihenni a hosszú utazás és időeltolódás fáradalmait. Tahiti - Papeete után komp járattal utazhatunk Moorea szigetére. Itt is kötelező a sziget túra a gyönyörű partszakaszok, hegycsúcsok felfedezése. Moorea vízi élővilágát, cápák, ráják színes halak látványát szintén nem hagyhatjuk ki. Bora Borát repülős utazással érhetjük el. Itt is érdemes a földi és a vízi természet megtekintése. Na és persze nem beszélve a már lehetetlen türkiz kék színű Óceánban történő fürdőzésről. Vissza úton ismét egy technikai éjszaka Papeeten.


Fontos, hogy megfelelő időszakban utazzunk, mert különben sok esővel találkozhatunk! A szigetvilág nem hátizsákos turisták célpontja. Mint a szállás mint az étkezés magas árkategóriába tartoznak!


Amennyiben utazni szeretnének ebbe a térségbe, Tahiti , Moorea, Bora Bora keressék irodánkat, tapasztalatunk biztosítéka hogy felejthetetlen élményben lesz részük.

Keresse a Safari Travel honlapján:  https://www.safaritravel.hu/uticelok/polinezia  

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés