+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Kenya- Mombasa

További blogok:

Magyarországról Kenyába volt az első egzotikus charter járat a 80 as évek végén. A Safari Travel hosszú időn keresztül a fél gépet bérelte. Újításnak hoztuk be a Zanzibári desztinációt amit akkor majdnem meg kellett szüntetni, mert csupán 30 utas választotta nagy rábeszélésre Zanzibárt. Nagyon sokan szerették Kenyát. Az utasok többsége minden évben visszalátogatott ide. Hogy miért? Aránylag közel van 8-9 órás repülés, az időjárás a mi téli hónapjainkban szinte garantáltan 30-34 fok eső nélkül, az óceán 30 fok körüli, na és a helyi lakosok barátsága, jókedve sem elhanyagolható. Ez a nagy titok! 


Mombasa egy gyönyörű város Kelet-Afrikában, Kenyában található, az Indiai-óceán partján. Ez Kenyában az egyik legfontosabb kikötőváros, valamint a második legnagyobb város Nairobi után. Mombasa híres a gyönyörű homokos strandjairól, a történelmi helyszíneiről és a gazdag kulturális örökségéről.

A város sokszínűsége lenyűgöző. Különböző etnikai csoportok, köztük szvahiliak, arabok, indiaiak és európaiak élnek itt, amelyek a város kultúráját és gasztronómiáját gazdagítják.


A Safari Travel szeret mást csinálni mint a rengeteg iroda, most a többség Zanzibárt kínálja, ezért most ismét szeretnénk Kenya Tengerpartját népszerűsíteni ajánlatainkkal.

A nyári nagy állatvándorlásra ami szintén Kenyában található ebben az időszakban, csoportos utat indítunk!  https://www.safaritravel.hu/uticelok/afrika/kenya/10-nyari_nagy_allatvandorlas_kenyaban_2024 

A Mombasa tengerparti kínálatunk folyamatos! Érkezéskor várjuk Önöket, önállóan nem kell intézkedni! Mombasából a szafari programok is remekül elérhetőek!


Tartson velünk! A Safari Travel több mint 20 éve jelen van az országban, a legtöbb magyar utast utaztatva ide! Hívjon minket bizalommal 06-1-239-48-48, vagy keresse fel honlapunkat https://www.safaritravel.hu/  , illetve kövesse folyamatos élő bejelentkezéseinket TikTok oldalunkon safaritravelhungary!


Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés