+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Dubai - Burj Khalifa

További blogok:

Menjen fel a világ leggyorsabb felvonójával a felhők felé, Dubai ikonikus Burj Khalifa felhőkarcolójára. Szintén a világ legmagasabb épülete, a 125. emeletig tartó utazás elengedhetetlen mindazok számára, akik ezt a bravúrt szeretnék kipipálni a listájukról. Nézze meg a látnivalókat mérföldekre az épűlet erkélyéről - ez egy szívbemarkoló pillanat, amelyet nem fog elfelejteni.


A felhőkarcoló Burj Khalifa szerkezet Dubai belvárosa fölé magasodik, elképesztő 2730 láb (830 méter) magasságban. Élvezze a környező emirátus madártávlatból látható lélegzetelállító 360 fokos panorámáját. Nappal vagy éjjel.


Tanuljon meg mindent, amit tudni kell a közel-keleti ikon mögött álló építészetről és technológiáról, miközben az erkély egyik távcsövével élvezheti a város élő, történelmi és éjszakai kilátásait. Miért ne vásárolhatna egy emléktárgyfotót, amelyet a 125. emelet bejáratánál készítettek, hogy megmutassa ezt a felejthetetlen élményt legközelebbi kedvesének.


Nézze meg a Dubai Fountain show-t a világ legmagasabb épületéből, szinkronizált zenével, amely a Burj Khalifa elött látható hallható. Csodálja meg a világ legnagyobb táncoló szökőkútját, a Burj Khalifa-tónál, Ha szeretné látni ezt a látványos show-t, javasoljuk, hogy foglaljon körülbelül 30 perccel helyet.


A Safari Travel helyi idegenvezetője segít Önnek jegyvásárlással,információkkal.


Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés