+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

  • Blogok
  • KENYA - Tsavo Nemzeti Park szafari

KENYA - Tsavo Nemzeti Park szafari

További blogok:

A Tsavo Nemzeti Park kenyai szafari egy életre szóló vadvilági élmény, amelyet az év bármely szakában meg lehet csinálni. Kiváló szafari csomagokat kínálunk a Tsavo Nemzeti Parkba megfizethető áron.

A Safari Travel akár egyéni , akár csoportos programok szervezésében is otthon van!  

SZAFARI ÜDÜLÉS + SZAFARI  https://www.safaritravel.hu/uticelok/afrika/kenya/683-kenya_nyaralasszafari 

Időpont: 2024.02.24-03.06
Időtartam: 12 nap/ 9 éjszaka
Utazás: Bécsből, a Ethiopian Airlines menetrend szerinti járatával


Ellátás: all inclusive / teljes ellátásTsavo Nemzeti Park kenyai szafari

A Tsavo Nemzeti Park kenyai szafari: A Tsavo East Nemzeti Park és a Tsavo West Nemzeti Park a két nemzeti park, amelyek együttesen alkotják a Tsavo nemzeti parkot. A két nemzeti park együttesen Kenya teljes méretének csaknem 4%-át fedi le. Nemcsak Afrikában, hanem az egész világon az egyik legnagyobb nemzeti park. Ez az igazi vadon sok felfedezetlen vadles célponttal. A parkot a száraz, zord, cserjésekkel borított dombok uralják. Távolról a Taru-sivatag félszáraz területén található. A Tsavo Nemzeti Park kenyai szafari az egyik legjobb afrikai zsonglőrködésbe vezet. Az afrikai vadon élő állatok, különösen az afrikai nagy ötös (oroszlánok, leopárdok, elefántok, orrszarvúk és bivalyok) otthona. A vadon élő állatok sűrűsége nagyon nagy, és az állatok észlelése sokkal könnyebb és az év bármely szakában lehetséges vadhajtások során. A parkban nincsenek olyan lombok, amelyek megzavarhatnák a vadmegtekintést a Tsavo Nemzeti Park kenyai szafari során.

A Tsavo Nemzeti Park kenyai szafari a két részre szakadt, összefüggő földterületen. A Tsavo Nemzeti Park Kenya szafarit mindkét oldalon meg lehet csinálni, ha van elég ideje szafarizni, vagy csak az egyik oldalon. A vendégeknek külön Park belépési díjat kell fizetnie mindkettőhöz. A Tsavo nemzeti park minden oldalának saját kapuja van, ahonnan a vendégek a parkba való belépés előtt megvehetik a park belépési díját.

A park híressége a nagy afrikai vörösporos elefántcsordákon alapul. A természetes élőhelyükön szabadon kóborló vörös elefántok könnyen láthatók a Tsavo Nemzeti Park kenyai szafari során. A Galana folyó mentén is megtekintik őket, ahol szeretik vízzel meglocsolni kicsinyeiket. A park félszáraz éghajlati adottságokkal jellemzett növényzete nagyon kedvez az állatok megtekintésének. A rövid fű, amely mind a két védett területen átszeli, kiválóan alkalmas vadmegtekintésre. A park nagy populációban ad otthont az állatoknak. A vörös elefántok minden családban több mint 100 fős csoportokban láthatók.

A Tsavo Nemzeti Parkba vezető kenyai szafari egy tökéletes szafari, amely ötvözi a tengerparti életet és a vadon élő állatok élményét. A tengerparti fekvése lehetővé teszi, hogy a vendégek egy csapásra két legyet...  A park látnivalók széles skáláját kínálja, ami a Tsavo Nemzeti Park kenyai szafarit emlékezetes vadélményré teszi. Az afrikai vadon élő állatok szafari valóra válnak, ha ideje lesz meglátogatni ezt a nemzeti parkot. Ez az egyetlen szafari, amely nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy könnyedén találkozzon az összes afrikai nagy öttel. A parkban fekete és fehér orrszarvúak és a közeli közösségi természetvédelmi területek is megtalálhatók.

A szárnyaló vulkáni dombokból, nyílt kanyargós, rövid szavannagyepekből, valamint a szavanna-síkságokból álló nagyszerű domborzat hatalmas területet kínál a park felfedezéséhez. A park izgalmas, aktív kenyai szafarit kínál, amely életre szóló élmény. A park azon kevés turisztikai célpontok egyike, ahol élvezheti a vadon élő állatok megtekintését egy rohanó vagy elkényeztetett területen. Az összevont, de eltérő topográfiai parkok egyedülálló élményeket kínálnak a vendégeknek a parkba való szafari során.

A Tsavo Kenya szafari nem hagy nyomot a vadonban.  A park nagyszerű látnivalóit, például a Mzima-forrásokat, amelyek 50 millió gallon tiszta kristályvizet termelnek, érdemes meglátogatni a Tsavo Nemzeti Park kenyai szafari során. A vulkanikus durva sziklák alatti természetes források egyedülállóak. A chyulu dombok, amelyek nem csak a víz forrása a parkban, de jó kirándulóhely a vendégek számára. A Mzima-források számos vízilónak és különböző halfajoknak is otthont adnak.

A másik egyedülálló és kötelező terület a Tsavo Nemzeti Park kenyai szafari során a Chaimu vulkáni kráter. Nagy vízilovak és más vízimadár-rajoknak ad otthont. Ez a madarászok könnyen büszkék a ragadozó madarak, például az ölyvek, sasok és mások számára. A környék gyalogosan, nagy csendben fedezhető fel a környéken található túraútvonalakon keresztül. Az ösvényeken való séta során nem hiányoznak az állatok. A gyalogos szafarik a felfegyverzett parkőr irányításával és vezetésével zajlanak. Egy másik bolygó lépéseit fogja érezni, amikor gyalogosan fedezi fel a parkot, miközben a parkőr vezeti a park festői földrajzi jelenségeit. Megismertetjük a parkban található különböző növény- és funákvilággal. A Tsavóban tett gyalogos szafari során találkozik a világ leghosszabb lávafolyásával, a Yatta fennsíkjával. A fennsík az Ol Doinyo Sabuk hegy olvadt kőzetéből alakult ki. Meghosszabbíthatja a sétát a Mudanda Ro-ig.

A Tsavo Nemzeti Park kenyai szafari másik klasszikus része a vadlesek. A vadhlesek az egész parkban zajlanak és az év bármely szakában megtekinthető. A 4×4-es kerékhajtású szafari autókat a sikeres vadmegtekintéshez ajánljuk a parkban. Ez lehetőséget ad a vadon élő állatokkal való találkozásra természetes élőhelyükön. Tapasztalt sofőrvezetőink segítségével eljuttatják Önt a különböző vadon élő állatok nagyszerű kilátópontjaihoz. Tudják, hol találhatnak olyan ritka állatokat, mint a leopárdok, orrszarvúk a parkban. A játékhajtások reggel vagy este történnek, az egész napos játékhajtások is kiválóak. Néhány megtekintett állat: zebrák, vízilovak, zsiráfok, gepárdok, leopárdok, orixok, bivalyok, hiénák, impala, vízibuckák, kongoni és mások. Nem hagyja ki a parkban található madárfajok széles skáláját sem, mint például a kiskirályhalak, pálmakeselyűk, gombócú libák, afrikai siklófélék, szerelmesmadarak, sasok, ölyvek és még sokan mások.


Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés