+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

  • Blogok
  • Budapestre indít járatot a Flydubai

Budapestre indít járatot a Flydubai

További blogok:

A dubaji központú, low-cost modellben működő légitársaság közölte: a Dubaji Nemzetközi Repülőtér (DXB) 3-as terminálja és Budapest között szeptember 30-tól közlekedik, hetente négy alkalommal. A járatok a keddi, csütörtöki, pénteki és szombati napokon közlekednek majd, az Emirates légitársasággal kódmegosztásos rendszerben.


Ennek köszönhetően az utasok könnyen és egy repülőjeggyel szállhatnak át Dubajban az Emirates hálózatára. Mindemellett az Emirates budapesti járatai július eleje és október vége között hetente négyszer közlekednek, a téli menetrend kezdetétől pedig heti ötször a foglalási rendszerek mostani adatai szerint.


Az FZ 1407-es járatok 17:35-kor indulnak Dubajból és 21:30-kor szállnak le Budapesten, majd 23:30-kor szállnak fel Ferihegyről FZ 1408-as járatszámmal, és másnap 07:05-kor érkeznek vissza Dubajba, helyi idők szerint. A menetrend szerinti út idefelé 5 óra 55 perc, visszafelé 5 óra 35 perc.


Az új kínálattal nemcsak a kapacitás bővül a két város között, hanem az esti órákban Dubajból induló és a reggeli órákban oda visszaérkező járatokkal rövidíthető az átszállási időt számos Emirates-útvonal esetében.


A Flydubai eredetileg 2019. június 27-től tervezte a budapesti járatok beindítását, de többször is elhalasztotta a járatnyitást a Boeing 737 MAX típus repülési tilalma és a pandémia miatt

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés