+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

  • Blogok
  • Namibia Adventure - Kalandozzon Namíbiában

Namibia Adventure - Kalandozzon Namíbiában

További blogok:


1 , Utazzon kényelmesen, minibuszban, sofőrrel, szállodákban és lodge-okban elhelyezve….

  VAGY válassza a kalandot:

2, Vezesse saját terepjáróját, töltse az éjszakát a terepjáró tetején felnyitott sátor biztonságában.

3, Akár kombinálhatja is az élményeket, saját terepjárót vezetve, de szállodában szállva.

Minden esetben a magyar csoportkisérő autója mutatja az utat és intézi az utazás részleteit, hogy önnek csak a látványra kelljen koncentrálnia!


Namíbia, a homokdűnék országa. Nem tartozik a tipikus afrikai országok közé, a sivatagi tájjal különös kontrasztot alkotnak az Atlanti-óceán hullámai.

Az ország rendkívül gazdag élővilágával és természeti környezetével veszi le lábáról az idelátogatókat. Leghíresebb nemzeti parkja az Etosha park, ahol tanúi lehetünk többek között oroszlán, gepárd és orrszarvú etetésnek, a tengerparton eközben fókákkal, delfinekkel, pelikánokkal és flamingókkal találkozhatunk.

Ugyan Namíbia egész évben látogatható, érdemes a száraz évszakra koncentrálni. Ilyenkor az utak is jobban járhatók és az álatok nagyobb csoportokban gyülekeznek az itatók környékén, valamint a növényzet-fű is alacsonyabb, megkönnyítve az állatok láthatóságát.

A száraz évszak ugyan májusban kezdődik, de június-július-augusztusban az éjszakák lényeges lehűlést hozhatnakWindhoekba, Namíbia fővárosa: Rövid városnézés után, ebéd a helyiek által is méltán kedvelt étteremben. Utunkat egy közeli „ranch” felkeresésével folytatjuk, ahol ismerkedhetünk a bozótszavannával és jellemző állatvilágával. Ez a természetközeli környezet lehetővé teszi, hogy a vadonban igen rejtőzködő ragadozókat - pl. gepárd – is közelebbről megtekinthessük.


Programunkról érdeklődjön a Safari Travel honlapján: https://www.safaritravel.hu/uticelok/afrika/namibia/655-namibia_adventure_-_kalandozzon_namibiaban  

Vagy keresse munkatárainkat!  


Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés